Simon Bull

Simon Bull is geboren 1958 in Engeland en afgestudeerd aan de Gloucestershire College van Kunst en Design.
Hij exposeert wereldwijd sinds zijn eerste expositie in Hong Kong op 18 jarige leeftijd. In 1997 was hij voorgedragen voor de Fine Art Trade Guild best selling artist Award.
Nationaal en internationaal heeft hij verschillende prijzen gewonnen voor zijn unieke kunstwerken. The Lake District in het noord westen van Engeland is een bron van inspiratie door de eeuwen heen, voor kunstenaars, musici en dichters.

Door dit gegeven heeft Simon Bull besloten, om zich hier te vestigen samen met zijn vrouw Joanna en zijn vier kinderen. Niet te vergeten al zijn dieren o.a. katten, honden en kippen. Hij heeft twee ateliers, zijn ontwerp atelier is gevestigd aan de voet van de Blencathera, in het hart van het Lake District.

Terwijl zijn schilder atelier is gevestigd in een oude 18e eeuwse schuur in een pittoresk dorpje.
Simon Bull werkt met diversen materialen zoals: olie, waterverf, zacht pastel, bladgoud en materialen die hem het meest aanspreken om te gebruiken. Het meest belangrijke elementen  voor Simon Bull is communiceren, verassingen en amusement.

Selectie van exposities:  Hong Kong, Royal Academy, Iikley, Chelsea, Londen, U.S.A., Jesmond, Art Expo New York, Kent, Fullham.