Kunstuitleen voor bedrijven

De kunst van het kiezen

De ‘aankleding’ van het bedrijf vormt het sluitstuk van nieuwbouw, verhuizing, renovatie of herinrichting. Dit is ook het moment om te besluiten wat er aan de muren gaat komen.
Timeless Kunstuitleen l Galerie kan u daarbij helpen, goed, snel en gemakkelijk. Onze bedrijfsadviseuse kan u daarin adviseren. Geheel vrijblijvend kan zij een bezoek brengen aan uw bedrijf. In samenspraak kan zij voor u of met u een collectie samenstellen, passend bij uw bedrijf en binnen uw budget.

Kunst kiezen bij u op kantoor

Wij zijn gevestigd aan de Ondernemingsweg 45 (industrieterrein) te Uithoorn. Op afspraak is het mogelijk om in alle rust buiten de normale openingstijden onze collectie te bekijken. Tevens is het mogelijk om een collectie te bezichtigen bij u op locatie.

Na onze kennismaking bij u op locatie, gaan wij uw wensen inventariseren. Afhankelijk van uw voorwaarden zal er een collectie samengesteld worden. Deze kan door ons samengesteld worden, maar meestal wordt deze samen met u bij ons in de galerie uitgezocht.
Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden om uw collectie op te hangen. Ook is het mogelijk om eerst een expositie te houden bij u op locatie. Werknemers kunnen dan zelf hun keuze bepalen.
Hierna zal de collectie ingericht worden op uw locatie. Ontbrekende ophangsystemen kunnen ook door ons verzorgd worden.
Na het inrichten is uw keuze niet definitief. Blijkt het schilderij toch net niet uw wens te zijn, geen probleem, dan wordt deze kosteloos omgeruild.

Vervolgens zullen wij met regelmaat contact met u opnemen of alles nog naar wens is. Wilt u uw collectie nadien gedeeltelijk of geheel vervangen? Ook dat kan, geheel kosteloos.

Onze kunst, uw kunst

Onze collectie bestaat uit meer dan 1200 kunstwerken, verdeeld over meer dan 200 kunstenaars en blijft groeiende. Onze kunstwerken worden zowel nationaal als internationaal ingekocht.
De collectie bestaat voornamelijk uit expressieve, kleurrijke stukken. Alle zijn origineel of in gelimiteerde oplage uitgegeven. Een deel van de originele kunstwerken zijn ingelijst. De grafieken zoals zeefdrukken, litho’s en etsen zijn alle op een professionele manier ingelijst met prachtige aluminium of houten lijsten en voorzien van zuurvrije passe-partouts. Ook deze inlijstingen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
De afmetingen zijn zeer variërend. Bij een deel van de kunstenaars zijn de kunstwerken (op bestelling en met afnamegarantie) in grote tot zeer grote maten verkrijgbaar. Wij kunnen u in elke prijsklasse een ruime keus aan kunstwerken bieden. Timeless Kunstuitleen | Galerie is zodoende in staat om naar ieders budget en wensen een passende collectie samen te stellen.

Kosten

Door onze brede collectie zijn wij in staat om voor ieders budget en smaak een huiscollectie samen te stellen.
De huurtarieven worden gebaseerd op de hoogte van de totale verkoopwaarden. Er wordt een percentage berekend over de totale waarde van de door u uitgezochte collectie. Dit bedrag bedraagt uw maandelijks huurtarief.
Deze tarieven zijn inclusief advies, transport, verzekering en inrichting, echter exclusief 21% BTW en materialen zoals ophangkoorden en rails.

Onze zakelijke tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën, welke afhankelijk zijn van de uitgezochte totale galeriewaarde. Hoe hoger de totale waarde, hoe lager het percentage bedraagt. Deze categorieën zijn ook weer onderverdeeld in verschillende percentages, afhankelijk van de door u te kiezen contractsduur.

De percentages voor bedrijven variëren van 1% tot 2% afhankelijk van uw wensen betreffende opbouwen spaartegoed wel/niet, hoogte van de collectiewaarde en contractsduur.
Rekenvoorbeeld: uw uitgezochte collectie betreft 8 kunstwerken van € 1.200,00 per stuk. De totale waarde van uw collectie bedraagt € 9.600,00. U kunt zelf kiezen welke abonnementsvorm bij u past. Kiest u voor de 1%-regeling, dan betaalt u € 96,00 per maand, u bouwt geen spaartegoed op. Kiest u voor de de 2%-regeling, dan betaalt u € 192,00 per maand, u bouwt elke maand € 96,00 spaartegoed op.
In ons persoonlijke gesprek zullen wij onze overige abonnementsvormen met bijbehorende tarieven met u bespreken.

Voorwaarden

Inschrijving: U heeft voor inschrijving een kopie legitimatiebewijs, een recent kopie bankafschrift en een kopie inschrijving van Kamer van Koophandel nodig.

Betaling: u machtigt Timeless om per maand het verschuldigde abonnementsgeld tot wederopzegging per incasso van uw bankrekening te halen. Naast incasso is het ook mogelijk om u per maand, kwartaal of per jaar te factureren.

Huurtermijn: wij hanteren een minimale huurtermijn van 12 maanden, die steeds stilzwijgend wordt verlengd en een opzegtermijn van drie maanden.

Wanneer u meer informatie of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, klik op onderstaand knop: