TIENTJE Abonnement.

Het tientje-abonnement is een bijzonder abonnement om kunstuitleen nog bereikbaarder voor u te maken.

Wat houdt een tientje-abonnement in?

In onze galerie in Uithoorn hebben wij een speciale collectie geselecteerd voor het tientje-abonnement. U heeft keuze uit een ruime collectie.
Ongeacht de waarde van het kunstwerk betaalt u per maand € 10,00 abonnementsgeld. Het maakt dus niet uit welk kunstwerk u uitzoekt, u betaald altijd het vaste bedrag van € 10,00 per maand.

Wat is uw voordeel?

De geselecteerde collectie bestaat uit kunstwerken die verschillende waardes hebben. De prijzen van deze kunstwerken zijn zodanig dat wanneer u deze kunstwerken met een ‘normaal’ abonnement zou lenen, u een stuk duurder uit zou zijn per maand.
De waardes van de kunstwerken zijn verschillend, echter u betaalt nooit meer of minder dan € 10,00 per maand. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Spaartegoed

Naast dit voordelige tarief, bouwt u ook nog eens spaartegoed op. Van iedere € 10,00 betaling wordt € 2,50 spaartegoed gereserveerd op uw naam. Wanneer u besluit om een kunstwerk aan te kopen, wordt uw opgebouwd spaartegoed van de verkoopprijs afgetrokken.

Omwisselen van kunstwerken

Omwisselen van een kunstwerk, mag zo vaak als u wilt. Maar u mag het kunstwerk ook zolang lenen als u wilt. Flexibeler kan het niet.

Elena Filatov | Türkgarten
Elena Filatov | Red Dresses