THE DAY AFTER:  Kunst & Wijn bij Kunstuitleen TIMELESS

THE DAY AFTER:  Kunst & Wijn bij Kunstuitleen TIMELESS

Afgelopen zaterdag 7 April was het dan eindelijk zover dat de nieuwe voorjaarscollectie werd getoond. Na maanden van voorbereidingen en afwegingen ging het dan toch gebeuren. Het eerste dilemma was of het wel slim was om aan fotografie te beginnen daar het toch snel kan beschadigen met vervoer, maar het kreeg toch de overhand dat we dit moesten doen.

Na een speurtocht en bezoeken van vele fotografen hadden we een prachtige collectie bij elkaar die heel erg divers is, niet alleen in de afbeeldingen maar zeker ook in kwaliteit en prijs. Uiteraard hebben we ook een nieuwe collectie met schilderijen en beelden. En dan is het 7 April…., je wordt wakker en kijkt naar buiten en ziet de zon hoog aan de hemel staan.

Normaal wordt ik daar heel erg blij van, maar nu schrok ik ervan daar je op je vingers kan natellen dat iedereen de tuin in gaat, terrasje pakt of heerlijk naar het strand gaat. En dat was vandaag dus NIET de bedoeling……(sorry) snap uiteraard dat het gevolg is van het mooie weer, maar waarom juist vandaag. Oke even schakelen want niet geschoten is altijd mis en je weet het maar nooit, het is duidelijk dat ik me moed probeer in te spreken….. Na al die maanden van voorbereiden ging ik met het zweet in m’n……handen naar de Kunstuitleen.

Op de weg erheen eerst langs Kaas & Zo en slager Gert Stronkhorst om hun heerlijke schalen met kaas en hapjes op te halen die zij ter beschikking hadden gesteld, zo lief. Aangekomen was Vinocerf al bezig om zijn wijnproeverij klaar te zetten voor de wijnliefhebbers, inclusief de spuugbakken die later onnodig zullen blijken, want de wijn smaakte heerlijk en ze vonden het zonde om uit te spugen inclusief mijzelf haha.

De eerste klanten kwamen binnen en bleken oud leden te zijn van de Kunstuitleen en kregen mooie complimenten voor de nieuwe collectie en zochten  twee nieuwe foto- werken uit. Vervolgens mochten wij nieuwe klanten verwelkomen die voor hun bedrijf nog de nodige werken met kleur nodig hadden en daar waren ze bij ons voor aan het goede adres, samen een geweldige collectie uitgezocht.

Oh dat ik toch nog blij zou worden die mooie dag had ik me niet kunnen bedenken vanmorgen. En dan te bedenken dat de zoektocht naar fotografie ons al menig avontuur en hilariteit heeft opgeleverd, geeft dit zo’n goed gevoel dat iedereen zo enthousiast is over de nieuwe collectie. Ondertussen is het een gaan en komen van mensen, niet dat de Kunstuitleen vol stond met mensen (wel gehoopt maar het weer……grrr) maar wel genoeg om blij van te worden, en de tijd hebben om nieuwe klanten te helpen met het uitzoeken van mooie werken wat wij uiteraard graag doen. De wijn vloeide rijkelijk van Vinocerf, vooral die lekkere Pinot Grigio en de Rose waren een hit.

Na een enerverende dag met aanloop van oude en veel nieuwe klanten voelde ik mij een tevreden en gelukkig mens, iedereen bedankt,  het was niet voor niets geweest….. En tijdens het opruimen stond hij daar….. nog steeds op de plek waar we hem vanmorgen hadden klaar gezet….. de fotocamera.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *